Birkin bag Hermès

tasseninfoitbags

Klik hier om naar alle It-bags te gaan.

De Birkin bag Hermès is een vrij grote tas waar je veel spullen in kunt meenemen. Het is echter wel een hele elegante tas, waardoor hij wel geschikt is voor zowel zakelijke als formele gelegenheden. Deze combinatie tussen het stijlvolle uiterlijk en praktische kant van de tas, maken dat de Birkin enorm populair werd. De Birkin bag Hermès is een van de duurste die er is, toch staan mensen in de rij om er een te bemachtigen. Jarenlang was er dan ook een wachtlijst van een paar jaar om een Birkin te kunnen kopen. Doordat de tas met de hand wordt gemaakt, is de productie vrij laag. Het duurt 48 uur om een Birkin bag te maken. De prijs van de tas hangt af van het materiaal waarvan het is gemaakt, zo zijn er uitvoeringen is kalfsleer, maar ook van struisvogel of krokodillen leer die veel duurder zijn. De tas is een echt prestige object geworden. De Birkin bag Hermès staat voor succes en welvaart, door het dragen van de tas laat je zien dat het je goed gaat. Veel sterren worden dan ook graag met de tas gezien.

Een tijdloze handtas

De Birkin bag Hermès is een klassieke handtas. Het model werd ontworpen in 1984 en staat ook wel bekend als de ‘Birkin Bag’. Hij werd ontworpen voor de actrice Jane Birkin door de ontwerper van het modehuis Hermes Jean-Louis Dumas. Zij klaagde tegen hem dat ze het zo moeilijk vond om een lederen tas te vinden waar veel in kon. De tas is gebaseerd op een model uit 1892, dit verklaart ook de vrij klassieke look van de Birkin bag Hermès. Het is niet waarschijnlijk dat de Birkin bag Hermès snel minder populair zal worden. Door het klassieke uiterlijk van de tas, is de tas een tijdloze mode-icoon. Wel zal de uitvoering van de tas in de loop der jaren veranderen, zoals de kleur en de manier waarop hij wordt uitgevoerd. De Birkin bag Hermès tas komt in allerlei kleuren, de zwarte en oranje Birkin zijn het bekendste, maar de keuze is eindeloos.

De Birkin bag Hermes maakt elke outfit af

Beroemdheden worden vaak gespot met een Birkin bag Hermès aan de arm. De tas is een prestigeobject. Veel vrouwen die er een kunnen betalen, doen dat ook, omdat ze weten dat de buitenwereld de tas direct zal herkennen. De Birkin is eigenlijk een vrij chique tas, maar veel beroemde zangeressen of actrices worden ermee gespot in een vrij slonzige outfit. Door het dragen van de exclusieve Birkin bag maakt de rest van hun uiterlijk hun niet zoveel meer uit, lijkt het wel. De Birkin bag Hermès maakt echter dat je toch direct kan zien dat ze rijk en beroemd zijn. Met zo’n tas heb je voor de rest niet zoveel meer nodig, de Birkin bag maakt elke outfit af.  De Hermes tas maakt dat je er altijd elegant uitziet, wat je verder ook draagt. Een Birkin bag Hermès is dus altijd een goede keuze voor elke vrouw..