Birkin bag look alike

tasseninfoitbags

Klik hier om naar alle It-bags te gaan.

Bent u net zoals veel vrouwen dol op tassen? Denk dan eens aan een Birkin bag look alike aan te schaffen. De Hermes Birkin bag is voor velen toch wel de meest begeerlijke tas die er is. Een van de aspecten die de tas zo begeerlijk maakt, is het feit dat hij ook ontzettend duur is. Gelukkig is er ook een Birkin bag look alike te koop. De tas staat voor een rijk en succesvol leven en is daarmee een echt prestigeobject. De tas is vernoemt naar de Engelse actrice Jane Birkin. In Nederland is de tas bekend geworden door Sex and the City. In een aflevering zien we hoe Samantha tevergeefs de tas probeert te kopen bij Hermes. Maar helaas, de tas is uitverkocht en er is een wachtlijst van een paar jaar. De tas is een echt stijlicoon geworden. Velen zullen de Birkin bag look alike direct herkennen, zonder de Birkin daadwerkelijk in handen te hebben gehad. Ook onze koningin Maxima wordt er regelmatig mee gespot.

De Birkin bag Look alike, voordelig succes uitstralen

Een Birkin bag look alike is het ideale visitekaartje. Met de tas laat u zien dat u het gemaakt heeft. Het spreekwoord zegt het al: ‘dress to impress’ en ‘fake it till you make it’. Voor je het echt hebt gemaakt, is het slim om voor te doen alsof je succesvol bent. Als startende ondernemer of als je de eerste schreden van de carrière ladder betreed, is het slim om goed over je kledingstijl na te denken. Het is een tas met een professionele look, die bovendien succes uitstraalt. Immers, alleen als het je voor de wind gaat, kun je zo’n tas verkopen. Als je een echte Hermes Birkin nog niet kunt veroorloven, is een Birkin bag look alike een slimme keuze. De Birkin bag look alike doet qua uiterlijk en afwerking niet onder voor de echt Birkin.

Birkin bag Look alike, zakelijk en stijlvol

De Birkin werd gemaakt voor de zakenvrouw. Er kan veel in, zoals papieren en een laptop, maar u ziet er toch stijlvol uit. Een Birkin bag look alike maakt elke outfit compleet. De tas is zowel geschikt als zakentas, als om ’s avonds er stijlvol mee uit te zien. U heeft daarom nog maar één tas mee te nemen. De felle kleuren waarin de tas is uitgevoerd, vaak oranje of bruin, maken dat de tas direct in het oog springt. Een echt Birkin van Hermés kost duizenden euro’s. Geld dat velen niet hiervoor over hebben. Gelukkig is er ook hele mooie Birkin bag look alike op de markt. De Birkin bag look alike is bijna niet van echt te onderscheiden. Zo is deze luxe voor velen bereikbaar. Alleen u hoeft te weten dat de tas niet echt van Hermes is, maar een Birkin bag look alike betreft. Met deze tas maakt u indruk op uw collega’s en vrienden. En zoals Samantha in Sex and the City zegt: het gaat er bij deze tas niet om hoe die eruit ziet, maar waar het voor staat..