Damestassen

tasseninfo

Klik hier om naar onze damestassen te gaan.

Damestassen heb je in alle soorten en maten. Van alle mogelijke materialen en in elke mogelijke kleur. Je hebt handtassen, schoudertassen en rugtasjes. Het lijkt wel of geen twee vrouwen dezelfde tas hebben tegenwoordig. Ga maar eens in een drukke winkelstraat staan en kijk naar welke damestassen er allemaal voorbij komen marcheren. Eerlijk waar: geen twee dezelfde. Damestassen zijn zo uniek als de dames zelf.

Voor een vrouw is de tas niet zomaar een accessoire. Nee, de tas vormt een belangrijk onderdeel van haar identiteit. Ga maar na: wanneer zie je ooit een vrouw zonder tas over straat lopen? Hoe klein die damestassen ook zijn tegenwoordig: haar hele hebben en houden zit er in!

Een stijlvolle vrouw heeft een stijlvolle tas. En een stijlvolle vrouw heeft bovenal een stijlvolle tas die geen enkele andere vrouw heeft. Of in ieder geval, die geen enkele vriendin of vrouwelijk familielid van haar heeft. Niet alleen om deze reden is het voor veel vrouwen nog een hele toer om een geschikte tas te vinden. Er is zo veel keuze! Welke past het beste bij mij?

Waar kun je damestassen kopen?

Bovenstaande vraag is natuurlijk een vraag van niets. Damestassen koop je tegenwoordig zo’n beetje overal. In elk goed winkelcentrum en elke goede winkelstraat vind je wel een zaak die gespecialiseerd is in de verkoop van tassen en die een ruim assortiment aan damestassen in de aanbieding heeft. Niet zelden zijn er heel wat meer dames- dan herentassen te kopen! Bovendien hebben ook veel bekende modemerken een afdeling met damestassen in hun winkels. Nee, als je een damestas wilt kopen hoef je nooit heel ver te zoeken. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het misschien een beetje te veel van het goede is: je ziet door alle damestassen welhaast niet meer de tas die jij zoekt!

Om de zaak nog ingewikkelder te maken word je ook op het internet overspoeld door modemerken die hun damestassen aan de man – eh… vrouw brengen. Nou ja, nog ingewikkelder – dat is misschien wat overdreven. Misschien is het juist makkelijker om vanuit je bureaustoel de juiste keuze te maken dan in een drukke winkel waarin je wordt opgejaagd door tientallen andere klanten die die ene tas ook wel eens een keertje willen bekijken…

De dames als onderdeel van je outfit

Mannen staan vaak voor een raadsel. Waarom in hemelsnaam hebben vrouwen meer dan één tas nodig? Maar mannen hebben dan ook maar weinig benul van mode. De antwoord op dit raadsel is simpelweg dat je tas moet wel bij je outfit moet passen! De ene outfit vraagt om een leren tasje, de ander om een trendy schoudertas. Geen wonder dus dat het overgrote merendeel van de grote modemerken damestassen aanbieden in hun winkels: kunnen de dames die meteen combineren met de kleding en de andere accessoires die de winkel vullen. Op het internet zie je dezelfde trend. Als je op een bepaalde tas klikt, krijg je meteen tips over de accessoires waarmee je deze specifieke tas kunt combineren!.