Handtas

tasseninfoitbags

Klik hier om naar onze tassen te gaan.

Ik heb onlangs een mooie handtas besteld die heel geschikt is voor mijn wintergarderobe. Toen hij bij me thuis was bezorgd, was ik verrast door de prachtige kleuren. De foto op de website geeft de kleuren minder helder weer dan ze in het echt zijn. De combinatie van bruin, groen en wit vind ik echt mooi. De handtas heeft een winters uiterlijk maar zou in de herfst ook nog wel geschikt zijn. In mijn geval is het een mooie aanvulling op mijn wintergarderobe waarin ik natuurlijke kleuren het liefst combineer met wit. Deze voorkeur komt in de handtas heel goed naar voren!

Het materiaal van deze handtas is soepel en lekker zacht. Het is niet van echt suèdeleer gemaakt, maar het voelt wel aan alsof het echt is. Er kan ook best veel in; de afmetingen zijn van ongeveer een A4-velletje. Ik kan er dus makkelijk een boek, portemonnee, een rol pepermuntjes en deodorant indoen als ik bijvoorbeeld met de trein ga. Als ik ga studeren in de bibliotheek kan ik beter een andere tas meenemen, want veel boeken passen er niet in. Bovendien denk ik dat ik in deze handtas maar beter niet teveel gewicht kan doen, want dan zou hij denk ik snel stuk gaan.

Kwaliteit van de handtas

Zoals ik al zei, ik ben bang dat de handtas snel stukgaat. Het is namelijk te zien aan de constructie dat de kwaliteit niet super is. Bij de rits zie je dat de naden vrij los gestikt zijn en zelfs al een beetje loslaten. Als ik veel gebruik wil maken van deze handtas, zal ik dat dus eerst op moeten lossen. Het is wel jammer dat dit al misgegaan is bij de productie. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik hierdoor niet zo goed. Ik heb best goed betaald voor deze handtas en ik vind dat ik daar een goede kwaliteit voor terug mag verwachten.

Gelegenheden: elegant en casual

Naar mijn mening kan deze tas gebruikt worden in een casual setting, maar ook in een elegante setting. Hij is dus heel veelzijdig en dat vind ik een groot voordeel. Ik ben niet iemand die twintig tasjes in de kast heeft hangen, liever gebruik ik er een paar voor verschillende gelegenheden. Laatst was ik op een bruiloft en deze tas paste mooi bij de jurk die ik droeg. Mijn outfit was inclusief tas erg elegant en heel geschikt voor een feestelijke dag als een trouwdag. Maar ik gebruikt de tas ook gewoon op momenten dat ik met de trein moet, dat ik naar een borrel van mijn vereniging ga, enzovoort. Het enige nadeel aan deze tas vind ik dus de kwaliteit. Ik kan ook al zien dat er slijtage optreedt, ook al heb ik de tas nog maar een paar weken. Maar ondanks dit minpunt is het gewoon een prachtig ding. Ik heb van verschillende mensen zelfs complimentjes gekregen! Ik zal hem dus lang blijven gebruiken, totdat het écht niet meer kan!.