Handtassen

tasseninfo

Klik hier om naar onze handtassen te gaan.

Handtassen behoren voor veel vrouwen tot de voorwerpen die ze dagelijks gebruiken. Nee, zelfs tot objecten die ze elke dag nódig hebben. Voor een vrouw vervult haar tas over het algemeen een zeer belangrijke rol. En zelfs mannen kunnen het nut van handtassen niet gemakkelijk ontkennen. Hoe vaak zien we het niet dat mannen spullen die ze tijdens een dagje uit nodig hebben door hun vrouw in haar tas laten stoppen, omdat ze in hun broekzak geen ruimte hebben en omdat ze zelf liever niet met een tas gezien worden? Wat kunnen vrouwen eigenlijk allemaal uit hun handtassen tevoorschijn toveren? Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of een vrouw heeft het bij zich. Van de zaken die voor zich spreken, zoals een sleutelbos, een id-bewijs en een portemonnee, tot andere dingen die op een gewone dag van pas kunnen komen. Hierbij kun je denken aan zakdoeken, lippenbalsem en een heel scala aan andere producten die in een doorsnee tas passen.

Handtassen: alles bij de hand

Wat vrouwen in hun handtassen stoppen, verschilt per vrouw. Wat de één belangrijk vindt om bij zich te hebben, zal de ander minder nuttig achten. Hetzelfde geldt natuurlijk voor veel dingen in het leven: waar de ene persoon veel waarde aan hecht, zal de andere persoon wellicht minder waarde aan hechten. Toch zijn er dingen te benoemen die iedere vrouw graag bij de hand heeft. Overigens is het vaak zo dat er steeds meer zaken handig lijken naarmate de tas groter is. Oftewel, hoe groter de tas, des te meer past erin én des te meer zal ze ook meenemen. Hoe het ook zij, handtassen staan over het algemeen bekend als zeer nuttig voorwerpen, vanwege het feit dat je vrijwel alles wat je nodig hebt binnen handbereik hebt. Met een tas om je persoonlijke eigendommen in mee te nemen, zul je vrijwel nooit misgrijpen. Bovendien zijn er tegenwoordig zo veel verschillende modellen verkrijgbaar, dat tassen niet alleen maar worden gebruikt omdat ze nuttig zijn. Dikwijls is het gebruiken van een tas ook een manier om uitdrukking te geven aan bijvoorbeeld smaak of persoonlijkheid.

Niet alleen handig, zo’n tas

Vanwege het grote aanbod handtassen in al die verschillende uitvoeringen, is het ook vrij gemakkelijk om iets te vinden dat goed ‘bij jou’ past. Alle kleuren, materialen, met of zonder gespen, ritsen, knopen of schouderbanden zorgen ervoor dat iedere vrouw haar eigen tas kan kiezen. Iets dat bij haar als persoon past, iets dat goed te combineren is met een bepaalde outfit, iets dat naast praktisch ook leuk is om te zien. Is het nodig voor een zakelijke afspraak, dient het als werktas of is het bedoeld voor een gezellig afspraakje, uitje of een chique evenement? Handtassen worden in zo ontzettend veel variaties op de markt gebracht, dat er zonder twijfel iets van ieders gading bij zit. Dus een tas is niet alleen handig, maar ook leuk. Maar het belangrijkste is: zonder hun handtassen zouden veel vrouwen zich behoorlijk onthand voelen..