Hermes Birkin Replica

tasseninfoitbags

Klik hier om naar alle It-bags te gaan.

Menig vrouwenhart zal sneller gaan kloppen bij het horen van de naam ‘Hermes’ en wellicht nog harder als daar ‘Birkin Bag’ aan toegevoegd wordt. De eerste Birkin Bag van het Franse modehuis Hermes werd in 1984 op de markt gebracht en is vernoemd naar de actrice Jane Birkin. De toenmalige chief executive, Jean-Louis Dumas, ontwierp de tas, een zwarte versie van het inmiddels zo bekende design, speciaal voor haar. Vanaf dat moment werd de wereldberoemde actrice regelmatig met de tas van dit modehuis aan haar arm gespot en gefotografeerd, waardoor de Birkin Bag uitgegroeid is tot een van de meest herkenbare en gewilde designertassen ter wereld. De tas staat symbool voor status, luxe, rijkdom en stijl. Vele actrices, zangeressen en modellen zoals Victoria Beckham, Naomi Campbell en Cate Blanchet, hebben dan ook een Birkin Bag aan haar arm bungelen.

Van echt te onderscheiden? De Hermes Birkin Replica

Door technologische ontwikkelingen en het toenemende vakmanschap van vervalsers wordt het steeds minder gemakkelijk om een originele Birkin Bag te onderscheiden van een Hermes Birkin Replica. Dat zorgt er wel voor dat de Hermes Birkin Replica een steeds grotere aantrekkingskracht heeft op vrouwen die zich geen origineel exemplaar kunnen veroorloven. Er zijn namelijk maar weinig vrouwen op deze wereld die hun hand niet omdraaien voor de aanschaf van deze luxueuze tas. De prijzen van een Birkin Bag van Hermes beginnen bij een ‘luttele’ 4.500 euro en kunnen oplopen tot bedragen van circa 35.000 euro! De exemplaren van geiten- en kalfsleer vallen dan in de ‘goedkopere’ categorie. De tassen van tienduizenden euro’s worden bijvoorbeeld gemaakt van krokodillen- of struisvogelleer. Maar, hoe graag de vrouwen die deze bedragen niet kunnen betalen ook een Birkin in hun bezit zouden willen hebben, een Hermes Birkin Replica kopen die van dermate slechte kwaliteit is dat iedereen dat ziet, is ook niet wat zij willen.

Op zoek naar een Hermes Birkin Replica?

Maar, er zijn vandaag de dag dus zeer goede Hermes Birkin Replica’s te vinden. Op het internet zijn talloze webshops te vinden die deze tassen aanbieden. De vraag is hoe een originele Birkin van een Hermes Birkin Replica te onderscheiden is. Iedere Birkin Bag wordt met de hand gemaakt door vaklieden. Het maken van tassen van deze kwaliteit is een ambacht dat moeilijk onder de knie te krijgen is. Alleen de beste vaklui werken aan deze tassen. Dat vakmanschap is het best terug te zien in het stikwerk: dat is ultiem verfijnd. Er zal bij geen enkele tas een fout te ontwaren zijn. De slotjes en gespjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ook de gebruikte materialen voor de tas zelf zijn van eersteklas kwaliteit. Al deze elementen tezamen zorgen voor de enorm luxueuze uitstraling van de tas. Een Hermes Birkin Replica zal niet van kostbare materialen als struisvogelleer gemaakt worden, maar een Hermes Birkin Replica van kalfsleer zal moeilijker van echt te onderscheiden zijn..