Hermes tassen

tasseninfoitbags

Klik hier om naar alle it-bags te gaan.

Voor mij zijn Hermes tassen het toppunt van stijl. Ik heb zelf twee Hermes tassen in huis. De ene is rood en de andere is oranje. Deze kleuren zijn favoriet voor mij, ik ben namelijk dol op warme kleuren. Mijn garderobe wordt ook gekenmerkt door deze kleuren en alles dat erbij past, vandaar dat ik mijn Hermes tassen prima kan combineren met mijn kleding, schoenen en jassen. Mijn Hermes tassen zijn voor mij onmisbaar, en dat zal ik hier kort uitleggen.

Met Hermes tassen heb je altijd een elegante uitstraling, of je nu casual of juist sjiek gekleed gaat. Ik heb zelf een Kelly en een Birkin bag. Deze tassen zijn bovendien heel speciaal omdat allerlei beroemdheden ze veel gebruiken. Ze zijn om deze reden van extra hoge klasse. Iedere liefhebber van tassen heeft wel één van de Hermes tassen bovenaan zijn of haar lijstje staan. Zelf heb ik dan ook een tijdje moeten sparen voordat ik me een Hermes tas kon veroorloven. Ze zijn vreselijk duur, maar ik kan je verzekeren dat ze de investering waard zijn.

Aanschaf en kwaliteit van de Hermes tassen

Ik heb mijn Hermes tassen in de Hermes winkel aan de P.C. Hooftstraat gekocht. De service was heel goed en de verkopers assisteerden mij vriendelijk tijdens het maken van mijn keuze. De tassen werden zorgvuldig verpakt zodat ze ongeschonden over zouden komen.

Zoals ik al zei, zijn de prijzen bij Hermes niet laag. Toch vind ik de tassen echt het geld waard. Voor echte elegantie moet je gewoon flink betalen, dat bewijzen alle grote merken in Parijs wel. Bovendien zijn de Hermes tassen van een zeer goede kwaliteit. Alle producten van Hermes zijn van stevig kwaliteitsleer gemaakt. Vroeger produceerden dit bedrijf enkel zadels. Hetzelfde type leer wordt nu gebruikt om andere producten te maken, zoals tassen en portemonnees. Hermes is daarom van origine niet een modehuis maar een producent van producten van kwaliteitsleder. Tegenwoordig staan ze ook bekend om de ‘carré’, een vierkant sjaaltje dat steeds uitkomt in een ander design.

Mijn tassen zijn nog ongeschonden, ook al gebruik ik ze al jaren. Het is dus echt te merken dat ze lang meegaan en dat de kwaliteit niet minder wordt. Met een Hermes tas maak je een goede entree op de meeste gelegenheden. Het is een item dat je outfit helemaal af maakt en dat je net dat beetje extra uitstraling geeft.

Voor de echte liefhebber

Het is misschien niet voor iedereen de moeite en het geld waard om Hermes tassen te kopen. Maar de echte tassenliefhebber moet echt een iconisch item van Hermes op zijn verlanglijstje zetten. Zoals ik al zei, het is het toppunt van stijl en iedere beroemdheid loopt ermee weg. Dus als je net zoals ik een echte tassenverzamelaar bent, moet je zeker een Birkin of een Kelly aan je collectie toevoegen! Deze iconische tassen kennen hun weerga niet door hun uitzonderlijke stijl en klasse. .