Online Tassen

tasseninfosite

Klik hier om naar de tassen te gaan.

Online winkelen is inmiddels heel normaal in Nederland. Iedereen koopt wel eens wat op het internet. Of het nou gaat om een boek, wijn of een vliegticket. Er zijn echter mensen die bij het online kopen van kleding, schoenen of accessoires toch een bepaalde drempel over moeten. Begrijpelijk, er wordt een product aangeschaft zonder het van te voren te kunnen bekijken, voelen of passen. Dat kan het lastig zijn om een goede keuze te maken. Met als gevolg dat de kans dat het product niet aan uw verwachtingen voldoet, relatief groot is. Dit alles geldt ook voor het kopen van tassen online. Want is dat leer wel echt zo mooi als het er op de foto uitziet? Voldoet de tas wel aan uw verwachting qua formaat? Is de kleur echt dat mooie chocoladebruin of is de kleur in het echt te donker naar uw smaak? Begrijpelijk in ieder geval dat sommige mensen huiverig zijn om tassen online te kopen. Nergens voor nodig! Hieronder de ervaringen van twee mensen die wel eens online een tas kochten.

Tassen: online uw ideale tas kopen

Lisa: “Ik vond het lastig om tassen online te kopen. Hoewel er veel websites zijn die goede afbeeldingen van de tassen tonen, blijft het namelijk maar de vraag hoe de producten er in het echt uitzien. De meest prachtige tassen online, kunnen in werkelijkheid slecht gemaakte nepleren exemplaren met bijvoorbeeld zichtbare lijmresten op de naden zijn. Toch heb ik enige tijd geleden de gok gewaagd. Ik had de bestelde tas vrij snel in huis. Qua uiterlijk en stof voldeed de tas zeker aan mijn verwachtingen, maar het formaat beviel me minder, ik vond de tas te groot. Gelukkig ging het retourneren erg gemakkelijk en ik kreeg snel het betaalde bedrag terug op mijn rekening gestort. Bij dezelfde webshop heb ik bijna direct opnieuw een tas besteld. Gelukkig voldeed deze wel aan al mijn verwachtingen. Ik ben er heel blij mee.

Vanuit huis winkelen

Jeroen: “Voor mijn werk heb ik door veelvuldig gebruik al veel aktetassen versleten. Op een gegeven moment vond ik het wel eens tijd worden voor een aktetas van echt goede kwaliteit. Echter, ik heb een drukke baan waardoor ik weinig tijd heb om de stad in te gaan om te winkelen. Dus besloot ik naar tassen online te kijken. Een simpele zoekterm als ‘tassen online’ bleek al een grote hoeveelheid resultaten op te leveren. Tassen online kopen lijkt misschien wat eng, omdat je niet goed weet wat je koopt, maar het is mij 100 % meegevallen. Na enkele websites bekeken te hebben, besloot ik de kans te wagen en een mooie leren aktetas te bestellen. Het betalen ging soepel en de verzending ging goed, ik kreeg de tas goed verpakt in een stevige doos. Ik ben enorm tevreden, de tas ziet er precies zo uit als op de afbeeldingen op de website en ook het leer is mooi. Met mijn drukke werkschema is online winkelen voor mij de oplossing, vanaf dit moment zal ik zeker vaker tassen online durven te kopen.”.