Schoudertassen

tasseninfosite

Klik hier om naar de tassen te gaan.

Schoudertassen heb je in alle soorten en maten, en zowel voor mannen als voor vrouwen. Dat klinkt als een open deur, maar dit laatste punt wordt nog wel eens vergeten. Het is natuurlijk niet gek dat de meeste tassenwinkels in eerste instantie mikken op de vrouw: het zijn immers vooral vrouwen die schoudertassen kopen. Of, in ieder geval: vrouwen kopen vaker een nieuwe tas dan mannen. Anders dan voor de man is het voor de vrouw van het grootste belang dat een tas goed combineert met de rest van haar uitdossing. Schoudertassen passen bij de ene outfit wel en bij de ander weer niet. Het is daarom uitermate belangrijk dat zij meerdere schoudertassen achter de hand heeft zodat ze voor elke gelegenheid de juiste tas mee kan nemen. Mannen zijn daar veel makkelijker in – leer mij de man kennen! – zij grijpen gewoon steeds weer naar die vervuilde en gekreukte tas die al jaren bij hen over de vloer slingert.

Schoudertassen voor vrouwen

Wat is een vrouw zonder haar schoudertassen? Een goede schoudertas is onmisbaar. Zonder kan ze domweg niet de straat op. Niet alleen levert een stijlvolle schoudertas een belangrijke bijdrage aan haar identiteit en aan haar aanzien ten overstaan van andere vrouwen, de schoudertas is ook nog eens hartstikke handig. In de betere, ruimere schoudertas kun je alles kwijt wat je kwijt moet: je mobiele telefoon, je portemonnee, je sleutels, maar bijvoorbeeld ook je make-up en je parfum.   Immers, een goede meid is op iedere situatie voorbereid!

Het mag geen wonder heten dat er bijna zoveel schoudertassen bestaan als dat er vrouwen op deze wereld rondlopen. Want een vrouw wil natuurlijk wel uniek zijn! Daarom vind je schoudertassen in alle soorten, maten en kleuren en met verschillende trendy prints. Elk zichzelf serieus nemend tassenmerk brengt eens in de zoveel tijd nieuwe schoudertassen op de markt.

Schoudertassen voor mannen

Voor mannen is het aanbod onherroepelijk een stuk minder uitgebreid. Maar nog steeds valt er genoeg te kiezen. In de loop van de laatste jaren is de man die met een schoudertas rondloopt een bekend straatbeeld geworden. De ruime vakken zijn een belangrijke reden voor de toegenomen populariteit van de mannenschoudertas. Dit maakt dit type tas uitermate geschikt voor het opbergen van documenten en dergelijke voor de werkende man of de student, en soms zelf voor het vervoer van een laptop of notebook, al biedt de schoudertas doorgaans niet dezelfde bescherming als een echte laptoptas. Daarnaast is de schoudertas uitermate handig omdat hij je beide armen vrijhoudt: zo kun je die gebruiken voor andere dingen – bijvoorbeeld gesticuleren of het vasthouden van een beker koffie. Dit is een groot voordeel ten opzichte van de klassieke aktetas. Maar ook voor de man zijn looks belangrijk, natuurlijk. En zeg nou zelf: met zo’n schoudertas ziet een man er goed uit, hip. De grote merken spelen slim in op deze trend en brengen de ene na de andere hippe mannenschoudertas op de markt. Ja, ook voor de man die van tassen houdt is er genoeg te kiezen!.